Separator Gezocht: Accountmanager Domiportal

Gezocht: Accountmanager Domiportal

In Nederland is sprake van een groot tekort aan woningen, er moeten een miljoen woningen worden gebouwd, en snel een beetje! Maar woningbouw is best complex. Woningmakers Nederland organiseert zogenaamde versnellingstafels in gemeenten of regio’s: wij verbinden de overheid (die bouwplannen ontwikkelt) en de marktpartijen (die huizen bouwen) met elkaar in een goed gesprek, teneinde de zo belangrijke woningbouwversnelling te bewerkstelligen. Dit kan alleen mét elkaar!

Domiportal is een woningbouwmonitor, een webapplicatie die door Woningmakers is ontwikkeld. Alle betrokken partijen kunnen hierin zelf de gegevens van hun bouwplannen online actualiseren en compleet houden. Hierbij is wel wat begeleiding en sturing nodig. Als accountmanager Domiportal onderhoud je contacten met woningbouw-ontwikkelaars en makelaars. Je gaat met hen woningbouwdata verwerken met als doel de gegevens in Domiportal actueel te houden.

Deze marktpartijen kunnen de gegevens dus zelf in de planmonitor aanleveren en bijwerken, maar het is jouw taak om hen daarbij te ondersteunen en ook te motiveren.

Wat is jouw taak precies als Accountmanager?

Jij zorgt ervoor dat de data voor een gezamenlijk overleg (een Bouwberaad) accuraat in het systeem Domiportal staat. Met deze data gaan álle betrokken partijen met elkaar in overleg.

Hoofdtaken

  • Deelname aan wekelijks (online) werkoverleg
  • Beheren accounts en rechten in Domiportal
  • Introductie in Domiportal geven aan nieuwe klanten (telefonisch/video)
  • Verwerken van gegevens woningbouwdata
  • Contact hebben met klanten voor updaten data in Domiportal
  • Mailbox met vragen betreffende Domiportal bijhouden

Ook belangrijk:

Je woont binnen een straal van 75 km rondom de MRA

Visitekaartje

In je functie als accountmanager ben je ook het visitekaartje van de Woningmakers naar de klant toe. Je bent voorkomend, je ként & bént het Woningmakers-concept (inclusief het maatschappelijk belang) dat je met enthousiasme kunt uitdragen. Je kunt ook uitleggen waarom het zo goed/belangrijk is om een complete dataset te hebben.

Innovatief

Domiportal ontwikkelt zich continu. Als accountmanager ben je steeds alert op mogelijke verbeteringen in het systeem ten behoeve van de klant of het systeem, die onze programmeur mogelijk kan doorvoeren. Zo draag je bij aan de ontwikkeling van deze woningbouwmonitor, dat is gewoon heel tof.

Functie-eisen

  • Werk- en denkniveau HBO/WO
  • Beschikbaarheid: verspreid over de week ongeveer een dag per week
  • Affiniteit met ICT en kennis hoe ICT-systemen werken (Microsoft 365, Hubspot etc.)
  • Communicatieve vaardigheden
  • Zelfwerkzaamheid: zelfstandig werkzaamheden oppakken
  • Betrokkenheid bij het onderwerp en de aanpak van de Woningmakers


Wat krijg jij van ons?

  • Flexibele werktijden, dit kun jij helemaal zelf inrichten
  • Je kan vanuit elke locatie werken
  • Salaris van 27,50 euro per uur


Wat doen de Woningmakers nu precies?

Wij organiseren het gesprek tussen een gemeente en de marktpartijen, zeg: de bouwers. Zij moeten het namelijk samen doen. Bij dat gesprek speelt onze woningbouwmonitor Domiportal een belangrijke rol: hierin plaatsen alle betrokken partijen hun projectinformatie. Accountmanagers van de Woningmakers zorgen ervoor dat woningbouwdata juist en op tijd worden ingevoerd en stemmen deze met iedereen af, zodat er geen misverstanden bestaan over de omvang van de klus die ligt te wachten.

Het levert een planlijst op die de basis vormt om gezamenlijk te praten over hoe bouwprojecten versneld kunnen worden. Waar zitten de knelpunten? En kunnen we hier actie ondernemen en wie zou dit moeten doen?

De Woningmakers zijn inmiddels actief in ruim 40 gemeenten. Met diverse andere gemeenten en regio’s worden gesprekken gevoerd. Woningmakers Nederland groeit snel.

Kom jij ons helpen? 🙂

Meer weten?

Stuur een e-mail naar Hrvoja Malbasic: 
hrvoja@woningmakers.nl

Goedendag!

Heeft u een vraag of wilt u eens verkennen wat Woningmakers Nederland voor u kan betekenen?

Neem via onderstaand formulier contact met ons op en wij reageren zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.