Maak woningbouw inzichtelijk

Domiportal is de woningbouwmonitor van Woningmakers Nederland. Een onmisbaar instrument. Want een up-to-date planlijst vormt de basis van een goed gesprek tussen de overheid en de markt: waar staan we, waar zitten de knelpunten en hoe/waar kunnen we wellicht gaan versnellen?

domiporta portaal

Domiportal: realtime inzicht

De Woningmakers startten in 2017 met de ontwikkeling van de woningbouwmonitor Domiportal, waarmee ontwikkelende partijen zelf hun data kunnen invoeren en/of wijzigen. 

Zo ontstaat er goed inzicht in de stand van zaken voor wat betreft woningbouw in een stad of regio, als het gaat om woningbouwplannen, aantallen, fasering, belemmeringen om te gaan bouwen, et cetera. 

Een heel belangrijk verschil met andere woningbouwmonitors: een team accountmanagers hebben dagelijks contact met gebruikers om ervoor te zorgen dat alle informatie actueel en volledig is, en om eventueel support te verlenen. Zo weten we zeker dat de alle informatie klopt. Realtime inzicht.

Regionale versnellingstafels, zoals Woningmakers Nederland die organiseert, zijn natuurlijk gebaat bij juiste informatie. Zo kunnen we knelpunten structureel oplossen. Want knelpunten vertonen vaak patronen, en door patronen te signaleren en te herkennen, kun je leren en sturen. En zo lukt het om structurele oplossingen te ontwikkelen.

De Woningmakers houden je graag op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Goedendag!

Heeft u een vraag of wilt u eens verkennen wat Woningmakers Nederland voor u kan betekenen?

Neem via onderstaand formulier contact met ons op en wij reageren zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.