Gezocht: Coördinator Domiporta !

18 mei 2022

Als Woningmakers zijn wij actief in verschillende gemeentes of regio’s. Wij organiseren de zo belangrijke samenwerking tussen een gemeente en de marktpartijen om de noodzakelijke woningbouwversnelling te realiseren. Wij staan voor een totaalaanpak, bijvoorbeeld gebaseerd op goede data. Daarom verzamelen wij dagelijks actuele woningdata in ons unieke data-instrument Domiporta en ontstaat er een helder, centraal overzicht van de stand van zaken, de basis van goed beleid.  Deze data delen we met onze partners. 

De Woningmakers zijn op zoek naar een Coördinator Domiporta die regie voert voor 8 uur in de week. Je stuurt o.a. onze accountmanagers aan die in diverse gemeenten werkzaam zijn en die Domiporta bijhouden. Hiermee wordt de actuele stand van bouwplannen bijgehouden, en het is zo in periodiek overleg met alle partijen dé basis van een goed gesprek. Want meten is weten. Je beheert de mailbox en hebt wekelijks overleg met de accountmanagers.

Een boeiende, zelfstandige rol voor een zzp-er die affiniteit met woningbouw én ICT heeft. Ben je flexibel inzetbaar en heb je interesse? Stuur dan een mail naar Martin Bosch: martin@woningmakers.nl

Lees hier het hele profiel!

Meer weten over Domiporta? Kijk hier!

 

Meest gelezen

© Woningmakers Nederland | Webdesign en realisatie 2021: Kobalt Digital